Rreth Nesh

Home Rreth Nesh

Stafi Ynë Përbëhet Nga Profesionist
Nga Shumë Fusha Të Ndryshme

Rukjebëres nga Kosova, Indonesi, Dubai, Anglia.

Hixhame për Femra dhe Meshkuj.

Oncologymesazh mjekë në Prishtinë

Expert-Professional-Icon

Fizioterapi ekspert nga Rahovec dhe Prishtine

Hemoepathy Profesori nga Dubai

Trajnime

Davet - Trajnime, per Rukje, si te behemi thirres efektiv, Fikh, ligjerata etj. Hoxhallar nga Kosova dhe nga Arabia .

Trajnues Profesionist Nga
Vende Të Ndryshme Të Botës

Arte Luftarake
Vetëmbrojtje
Ngritje Vetëbesimit

Biznese Islame

Bashkpunim me biznesmen shkembime idesh dhe pervojavsh po ashtu ndërmjetësim per puntorë fizik vëllezer dhe motra nga feja, Kosove
-Evrope
-Lindje
-Perendim

LOGOPED Zhvillimin psikofizik, ndihmën për problemet në të folur.

Psikolog këshillues : Motivim,Ngritje në karrier, tejkalim të gjendjeve të ndryshme psiqike Psikolog dhe mjek te Çertifikuar .